Dinamo-FK Sarajevo 1-1, într-un meci în care au debutat mijlocaşii N'Doye şi Papa Malick

Tuesday, 17 February 2009, 15:15 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
Golurile au fost înscrise de Dragoş Grigore, în minutul 35, respectiv Scepanovic, în minutul 19.

Mircea Rednic a început cu următorul "11": Matache - Melinte, L. Goian, Dragoş Grigore, Muşat - Papa Malick, N'Doye - Torje, Ad. Cristea (Izvoranu 65), Zicu - M. Niculae (Alexandru Dragomir 67). În repriza secundă, Dinamo a evoluat în următoarea componenţă: Matache - Scarlatache, Dragoş Grigore, Moţi, Diabate - Boştină - Homei, Torje (Niculescu 60), Adrian Cristea, Mitea - Marius Niculae.

Mijlocaşii senegalezi Papa Malick şi Ousmane N'Doye au început ca titulari partida cu echipa bosniacă, primul nefiind pus până acum la punct cu pregătirea fizică, iar al doilea s-a refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon aproximativ trei săptămâni. Tot ca titular a început şi Ianis Zicu, mijlocaşul fiind folosit până acum în două amicale în cantonamentul din Antalya, jucând în total doar 35 de minute.

Tehnicianul dinamovist a introdus ca titulari cu FK Sarajevo mai mulţi jucători de rezervă, ca Matache, Melinte, Muşat şi Dragoş Grigore.

Internaţionalul Gabriel Tamaş nu a fost reţinut în lot pentru acest joc, însă fundaşul va reveni la prima echipă începând cu săptămâna viitoare, el fiind trimis la formaţia a II-a deoarece a consumat băuturi alcoolice în cantonamentul din Antalya.

Pentru această partidă, Mircea Rednic i-a menajat pe Lobonţ, Dănciulescu şi Ze Kalanga, ultimul fiind în refacere după o accidentare.

Adversarii dinamoviştilor ocupă locul 2 la finalul turului în campionatul din Bosnia, iar în partida cu Dinamo a jucat şi un jucător român, mijlocaşul stânga Cristian Muscalu.

Până acum, Dinamo a obţinut următoarele rezultate în cadrul celor două cantonamente ale iernii: 5-2 cu Sturm Graz (Austria), 2-0 cu Banik Ostrava (Cehia), 2-1 cu FK Teplie (Cehia), 1-0 cu NK Osijek (Croaţia), 6-0 cu FK Zeta (Muntenegru), 1-0 cu FC Randers (Danemarca) şi 1-1 cu Amkar Perm (Rusia).

Formaţia din Ştefan cel Mare va disputa astăzi ultimul joc de verificare din Antalya, cu Dnepr (Ucraina), de la ora 17:30.

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri