Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DIN CULISELE PNL: Crin Antonescu a rămas la sediu pentru numărătoarea paralelă

Sunday, 22 November 2009, 20:55 Sursă: REALITATEA.NET

Candidatul PNL, Crin Antonescu, a sosit la sediu în jurul orei 20.30, alături de soţia sa, care a stat tot timpul lângă el. La intrare, Antonescu a fost întâmpinat de Ludovic Orban.

Deşi jurnaliştii îl aşteptau, Crin Antonescu a apărut în faţa camerelor abia la ora 21:00  când s-au fost afişate primele rezultate INSOMAR. Crin Antonescu a stat alături de soţie, Adina Vălean, şi de ceilalţi membri ai partidului.

La afişarea rezultatelor şi pe durata discursului candidatul plasat pe primul loc, Traian Băsescu, Crin Antonescu nu s-a arătat afectat, de rezultatele exit poll-ului. Ba mai mult spre sfârşitul discursului lui Traian Băsescu, Crin Antonescu a ieşit la o ţigară.

După ce candidatul ieşit pe locul doi, Mircea Geoană, şi-a încheiat discursul, Crin Antonescu a mulţumit electoratului care a mers la vot, însă s-a arătat nemulţumit de faptul că foarte mulţi români nu au reuşit să voteze.

La sediul de partid erau şi câţiva susţinători a lui Antonescu, cei mai mulţi dintre ei tineri. Şi aceştia s-au declarat nemulţumiţi de felul în care s-au desfăşurat alegerile şi au susţinut că foarte mulţi dintre studenţi nu au reuşit să voteze nici măcar la secţiile de votare amenajate în campusurile universitare.

La finalul discursului, o parte din liderii PNL au plecat, iar Crin Antonescu a rămas la sediu alături de membrii de partid pentru numărătoarea paralelă.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri