Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Dănciulescu se va transfera la Hercules Alicante, în liga a doua spaniolă

Thursday, 27 August 2009, 10:12 Sursă: REALITATEA.NET

După aproape 10 ani petrecuţi în tricoul alb-roşu, Ionel Dănciulescu îşi încearcă din nou norocul în străinătate. "DanciuGol" vrea să facă uitate experienţele mai puţin plăcute de la Altay Izmir din Turcia şi Shandong Luneng din China şi va juca în Spania.

La Alicante atacantul ar trebui să se simtă ca şi acasă pentru că antrenor este o mai veche cunoştinţă a dinamoviştilor, Esteban Vigo. Chiar dacă i-au promis că-l vor lăsa să plece liber de contract, şefii din "Ştefan cel Mare" nu pot da cu piciorul la bani. Dinamo îşi vinde golgeterul pe 300.000 de euro chiar dacă iniţial s-a vorbit de jumătate de milion.

Dănciulescu va mai prinde două meciuri de foc în tricoul alb-roşu: returul cu Slovan Liberec şi derby-ul cu Steaua, după care luni va semna contractul cu spaniolii.

Atacantul nu era pe placul lui Bonetti cu care a şi avut o dispută. La Alicante, "Danciu" va fi coleg cu fostul stelist, portughezul Tiago Gomes.

"Este adevărat, Dinamo poartă negocieri cu Hercules Alicante pentru transferul lui Ionel Dănciulescu. Jucătorul şi-a exprimat dorinţa de evolua la Hercules, iar acum vom discuta celelalte detalii, salariu, durata contractului şi altele", a declarat impresarul Victor Becali. 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri