CM de handbal - Radu Voina: Mă bucur că am scăpat fără vreo accidentare

Saturday, 05 December 2009, 12:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Mai mult decât victoria, pe Radu Voina l-a bucurat faptul că lotul a rămas valid după succesul cu Chile (51-17), din primul meci al naţionalei feminine la Campionatul Mondial de handbal.

\"E bine că s-a terminat meciul cu Chile fără nici o accidentare, a fost un meci bun pentru fiecare jucătoare. O menajăm totuşi pe Ramona Maier, care ieri şi alaltăieri a avut dureri la gamba şi tendonul piciorului stâng. Accidentarea este mai veche, dar sperăm să fie bine. Fetele au marcat multe goluri, un cadou frumos de Moş Nicolae, dar cel mai mult m-a interesat să terminăm fără nici o accidentare, mai ales că suprafaţa fusese spălată cu un detergent care o făcea foarte alunecoasă\", a declarat antrenorul echipei reprezentative, la conferinţa de presă.

După partidă, Radu Voina a rămas la sală, alături de lotul nostru, pentru a urmări meciul Norvegia-Japonia, din aceeaşi grupă, pe care nordicele l-au câştigat cu 34-19. Apoi era programată reîntoarcerea la hotel şi sărbătorirea Cristinei Vărzaru, care sâmbătă a împlinit 30 de ani.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri