Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CFR Cluj - Deac şi Traore s-au bătut pe teren în timpul unui amical

Tuesday, 04 August 2009, 20:55 Sursă: NewsIn

Deac şi Traore s-au luat la bătaie după ce primul l-a înjurat pe ivorian în urma unei pase greşite. Cei doi colegi au fost eliminaţi şi au plecat la vestiare, unde au continuat diferendul. În cele din urmă, conflictul a fost aplanat de Gabi Mureşan şi Eugen Trică, dar şi în urma intervenţiei antrenorului Antonio Conceicao.

"Cartonaşele roşii încasate de Traore şi Deac au fost meritate. Jucătorii trebuie să înţeleagă că şi la un meci amical trebuie evitare aceste incidente. La echipă nu este tensiune, dar se mai întâmplă astfel de lucruri", a comentat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

CFR Cluj a învins cu 4-2 pe Sănătatea Cluj, formaţie din Liga a III-a. Golurile fostei campioane a României au fost marcate de Emil Dică (20), Didi (28-penalty), Batin (40) şi atacantul brazilian Nei (61), ultima achiziţie a formaţiei din Gruia, care a înscris astfel la meciul său de debut.

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao a început partida în următoarea formulă: Stăncioiu - Batin, Mureşan, Flores, Edimar - Leao - E. Dică, Trică, Deac, Didi - L. Traore. Pe parcurs au mai intrat: S. Buş, Boroştean, Peskovic, Dibgeu şi Nei.

Următorul meci pentru CFR Cluj va fi cel cu Steaua, programat duminică, în etapa a doua a Ligii I.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri