Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz revoltător, la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc: două cadavre au fost încurcate. O familie a înmormântat un necunoscut

Monday, 01 June 2020, 06:49 Sursă: Realitatea.net

Caz șocant la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost ridicat și înmormântat de un necunoscut.

Totul a ieșit la iveală după ce un tânăr venit să ridice cadavrul tatălui său a constatat cu stupoare că acesta fusese deja înmormântat de o altă familie. Defunctul, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, a murit în pădure în data de 28 mai și a fost transportat la morga Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Acolo a ajuns și trupul neînsuflețit al unui bărbat de 81 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. O rudă îndepărtată de-a bătrânului a venit la morgă pentru a-i ridica cadavrul. Aceasta nu și-a dat seama că a ridicat de la morgă un necunoscut și l-a înmormântat în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

"Joi, după ce au venit cei de la Criminalistică în pădurea unde a murit tata, au ajuns și cei de la pompe funebre, care l-au dus la morga din Câmpulung Moldovenesc. De acolo mi s-a spus că este de serviciu doar un singur medic legist pe toată zona și voi fi sunat când să vin după tata. Am primit un telefon sâmbătă, iar când am ajuns acolo un medic și o asistentă mi-au spus că trebuie să mai aștept. Cum stăteam la poartă, a venit cineva de la pompe funebre, care mi-a transmis că a apărut o încurcătură, dar că se rezolvă rapid. Apoi a venit și portarul care mi-a spus că tatăl meu este deja îngropat în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc", a povestit Cosmin Cramer, fiul bărbatului de 49 de ani.

Fiul bărbatului a mers imediat la poliție și a depus plângere. Procurorii au dispus exhumarea bărbatului înmormântat greșit. Tânărul și-a recunoscut tatăl, iar după ce va fi efectuată autopsia acesta îl va putea înmormânta.

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Adrian Cosinschi, a precizat că familia care a luat primul decedat a greșit și că spitalul nu are nicio vină în acest caz.

Citește continuarea pe realitateadesuceava.net.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri