Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu a fost ajutat de \"Flacăra violetă\" la dezbaterea cu Geoană, susţine Viorel Hrebenciuc

Wednesday, 16 December 2009, 11:21 Sursă: REALITATEA.NET

Strategul PSD a mărturisit marţi seară la Antena 3 că a acceptat să pună dezbaterea Geoană-Băsescu într-o joi, deşi în această zi a săptămânii preşedintele este în forţă. Potrivit lui Hrebenciuc, joia este a Flăcării violete, iar Băsescu a purtat mai mereu violet. Aşa s-ar explica şi succesul acestuia, sugerează pesedistul.

Declaraţia sa aproape că a trecut neobservată, dar a fost remarcată de jurnalista Sorina Matei pe blogul ei. Hrebenciuc a vorbit  despre modul în care a vrut să fixeze data confruntării dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu. A vrut să evite ziua de joi, pentru că Băsescu ar fi puternic atunci.

\"Cei din PD-L purtau cravate şi pulovăre violete\"
“ Am stat foarte mult pe gânduri, mi-a trecut prin gând şi am vrut să evit orice fel de dezbatere şi am avut această chestiune între a alege între miercuri şi joi, aici era clinciul în care puteam să rup această chestiune, numai că între timp începuseră atacurile cu vezi doamne, vizavi de laşitatea domnului Geoană care nu vrea să participe la dezbateri. Decizia mea a fost atunci să facem această dezbatere, am ales ziua de joi, deşi domnia sa este în forţă în ziua de joi, pentru că este violetul acela pe care îl purta, dar e altă chestiune în care nu vreau să intru... O să discutăm....  Deci în ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta, dar nu e cazul să dezvoltăm aici, putem să facem o emisiune separată.”, a spus Hrebenciuc.

Jurnalista Sorina Matei susţine că Hrebenciuc este practicant un iniţiat într-ale clarvăzătorilor şi că mai nou, chiar şi şeful PSD Mircea Geoană ar fi ajuns să creadă în aşa ceva.

Dâncu: Unii politicieni apelează la vrăjitoare, numerologi, bioenergeticieni

Despre strategie politică, ezoterism şi bionergeticieni a vorbit însă pentru REALITATEA.NET, sociologul Vasile Dâncu. „Oamenii politici se bazează pe absolut orice i-ar putea ajuta în campanie. De aceea ajung să apeleze la vrăjitoare, numerologi, consultanţi de campanie care se bat cap în cap, iar strategiile lor ajung să semene precum un mozaic. Nu mă surprinde această declaraţie a lui Viorel Hrebenciuc. Domnia sa a vrut să-şi spiritualizeze imaginea, într-un moment în care în partid s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Eu pe Viorel Hrebenciuc îl cunosc de multă vreme, este o personalitate mai complexă decât lasă să se întrevadă, a stat multă vreme într-o umbră a politicii, a fost pe nedrept considerat marele sforar, marele corupt, după care i-a plăcut această imagine. Ştiu că practică yoga şi este expert în aceste domenii mai ezoterice”, spune Dâncu.

Acesta povesteşte că de-a lungul timpului în campaniile electorale a întâlnit candidaţi la funcţii importante care au apelat la specialişti în bioenergie, care să le ofere o protecţie energetică. „Viaţa politicienilor la vârf şi echilibrul emoţional al acestora sunt foarte instabile. Stresul este foarte mare. Un astfel de politician este asaltat de tot felul de personaje oculte. Când începi să ai probleme în sondaje, când lumea nu-ţi receptează mesajul, apelezi la soluţia aceasta miraculoasă. Uneori politicienii se comportă precum nişte copii”, crede sociologul clujean.

Directorul executiv al Institutului pentru Politici Publice (IPP), Adrian Moraru, spune că declaraţiile lui Hrebenciuc îl depăşesc. „Sper că nu a ajuns la magie neagră. Ceea ce spune domnul Hrebenciuc mă depăşeşte, dânsul pare iniţiat”, afirmă Moraru.

Viorel Hrebenciuc nu a putut fi contactat pentru a comenta aceste declaraţii

Ce este Flacăra violetă?

Potrivit site-ului Lucrătorul în lumină, „Flacăra Violetă este un dar din inima Dumnezeului nostru Mamă-Tată. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea să transmute în lumină atrocităţile create de noi inconştient prin folosirea greşită a gândurilor şi sentimentelor. Aceasta include orice există în planul fizic şi nu reflectă iubirea, armonia şi echilibrul Raiului pe Pământ”.

O explicaţie ceva mai nuanţată apare într-o carte semnată de Elena Cociş şi Nicolae Oprica - Razele Iniţiatice ale Arhanghelilor, Editura FOR YOU. „Flacară Violetă cu reflexe de argintiu este guvernată de Maestrul Înalţat Saint Germain, cel ce contribuie, alături de celelalte fiinţe celeste, la purificarea lumii, la evoluţia spirituală a rasei umane. Astfel, Saint Germain aduce energia sa alături de a Arhanghelului Mihail – când intenţia este focalizată pe înlăturarea energiilor negative, oriunde s-ar găsi ele, şi transformarea lor în energii pozitive. De asemenea, alături de Raza Arhanghelului Rafael, Flacăra Violet-Argintie este invocată în aplicarea terapiilor, mai ales atunci când suferinţele sunt determinate de perturbări ale câmpurilor energetice, de prezenţa energiilor malefice sau a celor negative, ca urmare a anturajului nepotrivit, a stresului, a atacurilor PSI etc. Flacăra Violetă, denumită şi Focul Violet, este un aspect al Razei Violet şi reprezintă o energie spirituală concentrată în special pe curăţare şi protecţie energetica, care poate vindeca suferinţele fizice şi emoţionale şi participa, extrem de eficient, în procesul evoluţiei spirituale a omenirii. Pentru oricare dintre aspectele vieţii am invoca-o, ea se va manifesta prin calităţile milei, iertării, libertăţii şi transmutării”.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri