Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Baschet: Derby-ul Cupei României, CSU Asesoft-"U" Mobitelco, întrerupt de o pană de curent!

Wednesday, 11 November 2009, 17:14 Sursă: REALITATEA.NET

Meciul retur dintre CSU Asesoft şi "U" Mobitelco, din sferturile de finală ale Cupei României a fost marcat de un incident. În finalul partidei, când mai erau doar 10 secunde de jucat, sala Olimpia din Ploieşti s-a cufundat în beznă, din cauza unei pene de curent. 

După 15 minute, curentul a revenit în sala din Ploieşti şi s-au jucat şi ultimele 10 secunde.

Conform regulamentului FRB, articolul 15, punctul 12, în cazul în care partida nu se putea relua în decurs de 4 ore din cauza unei defecţiuni tehnice, rezultatul din acel moment de pe tabelă era anulat, iar partida se rejuca. (Vezi aici ce prevede articolul 15 din regulamentul FRB, legat de normele de procedură în cazurile speciale)

A câştigat Asesoftul, scor 64-59 (31-22), echipă care s-a impus şi în tur, la Cluj,  scor 90-75, iar ploieştenii s-au calificat în semifinalele Cupei României.

"Mult efort, dar puţine reuşite. Un meci slab pentru ambele echipe, dar cu mult efort în apărare. Cam acesta a fost meciul de astăzi!", a declarat Mircea Cristescu, manangerul celor de la U Mobitelco, pentru site-ul oficial al echipei clujene.

Vineri, cele două echipe se vor duela din nou, de data aceasta într-un meci din etapa a 9-a a Diviziei A.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri