Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autorităţile au avizat construcţia de locuinţe în pădurea Băneasa

Friday, 06 February 2009, 07:48 Sursă: Realitatea TV

Capitala duce o lipsă acută de spaţii verzi, cu toate acestea copacii sunt sacrificaţi pentru construcţii. Încă 10.000 de metri pătraţi din pădurea Băneasa vor fi defrişaţi pentru a face loc unui cartier rezidenţial. Proiectul are toate avizele necesare şi se află în dezbatere pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti.

La marginea Capitalei, în sectorul 1, pe strada Drumul Pădurea Pustnicul, ar urma să se construiască, conform planurilor şi avizelor deja emise, un ansamblu de locuinţe. Mai lipseşte doar avizul Consiliului General al Capitalei.

"Are toate avizele. Sunt obligat să îi dau drumul mai departe pentru că altfel mă dă în judecată şi plătim daune de nu ne vedem", a spus inspectorul Direcţiei de Urbanism a Capitalei, Victor Manea.

Avizul Agenţiei de Mediu Bucureşti a fost eliberat chiar în ultima zi a anului trecut. Pe hârtii, nu pe situaţia din teren. Adică pe bazele hărţilor care arată că în zona Drumul Pădurea Pustnicului nu este pădure.

Până când autorităţile se vor lămuri dacă pe acel teren există sau nu pădure, proiectul pentru ansamblul rezidenţial merge mai departe.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri