Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anastase: Nu poţi apela la medierea preşedintelui şi în acelaşi timp să-l înjuri

Monday, 28 September 2009, 15:35 Sursă: NewsIn

Anastase a susţinut că parteneriatul dintre PD-L şi PSD trebuie să continue şi le-a cerut social-democraţilor să dea dovadă de responsabilitate în ceea ce priveşte remanierea lui Dan Nica din fruntea Internelor.

"Aş vrea să fac un apel la echilibru şi responsabilitate. E nevoie de mult calm şi, mai mult decât atât, e nevoie să ne stabilim priorităţile în funcţie de priorităţile cetăţenilor (...) Este un apel pe care îl fac şi partenerilor de guvernare, având acelaşi gând ca şi toţi colegii mei din PD-L, că acest parteneriat trebuie să continue", a spus Anastase în cadrul unei declaraţii de presă.

Ea le-a cerut social-democraţilor să renunţe la nervozitate pentru a lua o decizie cu sânge rece. "Am sentimentul că este prea multă nervozitate şi mă gândesc acum că nu poţi să faci apel la medierea preşedintelui şi, în acelaşi timp, să-l înjuri pe preşedinte. E o chestie de minimă logică. În acest context, momentele de calm sunt importante şi important este ca toţi să avem o abordare constructivă", a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri