Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Absolvenţii Universităţii Spiru Haret nu vor mai da examenul de licenţă încă o dată, potrivit purtătorului de cuvânt al PSD

Tuesday, 21 July 2009, 11:09 Sursă: Realitatea TV

"Doamna ministru Andronescu s-a pripit, aşa cum s-a pripit şi cu orele de sport şi cu orele de desen. Nu îşi asumă foarte tare responsabilitatea. Nu mi se pare logic să sărim cu tunurile pe sistemul privat unde sunt investiţii foarte mari", a declarat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan.

În apărarea Universităţii Spiru Haret au sărit şi politicienii care au urmat cursurile instituţiei fie în forma de învăţământ la zi, fie la distanţă. "Legea trebuie respectată, inclusiv de unităţile de învăţămant. Nu trebuie desfiinţată nicio formă de învăţământ. Orice formă de învăţământ, care oferă orice fel de avantaje, inclusiv învăţământul de la distanţă trebuie încurajată", a spus Mario Oprea, senator PNL.

Ministerul Educaţiei are parte zilele acestea de o serie de acţionări în judecată. Universitatea Spiru Haret a cerut suspendarea efectelor ordonanţei care îi interzice să mai facă înscrieri în acest an şcolar. La justiţiei a mai apelat un grup de profesori nemulţumiţi că nu au fost primiţi la examenul de titularizare din cauza diplomelor de absolvire.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri