Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un nou atac asupra lui Adrian Mititelu Jr: ,,Copilul lui tata, habar nu ai despre ce vorbeşti! Tatăl tău m-a păcălit cu bani”

Sunday, 15 November 2020, 17:43 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Dumitru Dragomir a răbufnit la adresa celui care conduce FC Universitatea Craiova din Liga a 2-a şi spune că ieşirile necontrolate ale fiului lui Adrian Mititelu îi vor aduce doar de pierdut.

Dragomir i-a răspuns tânărului patron, după ce acesta l-a acuzat că Mititelu se află în situaţia actuală tocmai din vina fostului conducător de la Ligă. Mitică îi aduce aminte lui Adiţă Mititelu că Adrian Mititelu l-a păcălit cu nişte bani pe vremea când era preşedinte la LPF. Acesta nu uită nici faptul că Mititelu a vrut să-l bage în închisoare pe el şi pe Mircea Sandu, fostul preşedinte de la FRF.

„Îmi pare rău de copilaşul ăsta pentru că eu sunt convins că îi este tare greu că taică-su a ajuns la puşcărie, dar îl rog să nu mai fie atât de needucat la adresa mea. Vorbeşte el de mine şi de trecutul meu, iar el săracu vorbeşte din povestirile lui Moise ăla. Acest Moise este omul care l-a nenorocit pe Adrian Mititelu, iar dacă ăsta mic nu se potoleşte o să vadă şi el cât de mult va avea de pierdut dacă o să se mai ia după juristul ăla care este foarte slab.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT