Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suferinţa lui Ilie Năstase, dezvăluită chiar de acesta! ,,De acolo mi se trage ura”

Wednesday, 11 November 2020, 16:35 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Fostul tenismen a început să sufere în anul 1959, după ce tatăl său se afla într-o maşină din care s-au furat atunci 250.000 de dolari. Tatăl lui Năstase era colector la Banca Naţională. Acesta a petrecut patru luni în beciurile miliţiei, unde a cunoscut teroarea securităţii, potrivit gsp.ro.

Gheorghe Năstase a fost acuzat atunci că ar fi fost complice la jaf, denunţat chiar de şoferul maşinii, pentru a scăpa de tortură.

Ilie Năstase a povestit cum a trecut prin acele clipe. Acesta spune că şi-a dat seama ce se întâmplă, chiar dacă avea doar 13 ani pe atunci.

,,Chiar dacă eram destul de mic, am înţeles imediat ce se întîmpla, fiindcă nu mai aveam de mîncare acasă. Cine s-o mai aducă, în absenţa tatei? Suferea, săracul, de inimă, dar l-au chinuit securiştii acolo incredibil. De la situaţia asta mi se trage mie ura faţă de Dinamo. Serios!

A luat bătăi crunte, dar tot a fost protejat un pic, fiindcă îl ştiau miliţienii. Fusese şef de post la Rm. Sărat. Dar ceilalţi, am aflat, urlau pînă nu mai aveau glas. Îi întorceau de pe o parte pe alta cu un cearcaf, că nici nu puteau să se mai mişte! Am înţeles că în anchetă au fost cooptaţi atunci şi boxeri de la Dinamo! Loveau fără să lase urme!”, a mărturisit Năstase, potrivit Gazetei.

Vezi continuarea dezvăluirilor pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT