Rednic îi răspunde lui Becali: ”Gigi n-a câștigat nimic de 3-4 ani!”

Friday, 22 February 2019, 14:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dinamo o va întâlni pe Dunărea Călărași în etapa cu numărul 25 a Ligii 1. Mircea Rednic a susținut conferința de presă a meciului, alături de directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu.

Antrenorul lui Dinamo, a discutat la conferința de presă despre întâlnirea cu Dan Alexa: ”Întâlnirea va fi frumoasă. Situația e clară. Si noi, dar și ei au nevoie de puncte. O să fie o atmosferă frumoasă. Dunărea este o echipă solidă. Au venit jucători noi, care au calitate. Acasă joacă cu mai multă agresivitate. E o echipă în forma. Dan face o treaba foarte bună.”

”Puriul” a vorbit despre obiectivul principal pe care echipa îl va avea sezonul următor- câștigarea campionatului. Acesta este de părere că bugetul formației din Ștefan cel Mare poate susține lupta la titlu: ”Titlul, anul viitor asta ne propunem. Avem timp suficient să ne pregatim. Preocuparea mea principală este să devenim omegeni, iar jucătorii să se pună la punct cu pregatirea fizică. Bugetul lui Dinamo eu zic că poate susține lupta la titlu. Când a venit Cosmin Contra au fost aproape să câstige campionatul, iar bugetul era mult mai mic ca acum. Nu se pune problema de retrogradare.”

Mircea Rednic nu a rămas dator și i-a răspuns lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a ironizat pe ”câini” după ratarea play-off-ului, iar ”Puriul” i-a reamintit acestuia că nu a mai câștigat titlul de 4 ani. Vezi declarația integrală a tehnicianului lui Dinamo pe realitateasportiva.net.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri