O cunoscută sportivă din România, atacată în timpul unui concurs. A ajuns la spital!

Tuesday, 13 September 2016, 23:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În ciuda durerii, Cîrlan a continuat cursa de semimaraton, pe care a şi câştigat-o de altfel, cu timpul de o oră, 37 de minute şi 23 de secunde.

Atleta a fost atacată la jumătatea cursei, când se afla pe locul 13 de un roi de viespi de pădure şi înţepată de 5 ori în cap şi de ori în fese.

”Am simţit nişte lovituri puternice în cap. Mă durea rău, nici nu mai ştiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru că nu înţelegeam ce se întâmplă, era prima dată când aveam de a face cu aşa ceva. Era cineva prin zonă, a venit şi m-a luat la palme ca să omoare viespile. Nu cred că trebuia să mă opresc cum am început să fiu înţepată, dar nu am ştiut cum să reacţionez. Am văzut că pot să respir, mă pipăiam să văd dacă m-am umflat şi apoi mai alergam câteva sute de metri. Apoi iar mă cercetam să văd dacă am ceva! La finalul cursei, îmi plesnea capul de durere”, a povestit Daniela Cîrlan pentru site-ul 4run.ro, citat de News.ro.

Alergătoarea sibiană, antrenată de Lorena Boberski, a fost dusă la spital cu salvarea la finalul cursei, alături de alte trei persoane, printre care şi un copil.

“Am primit ceva de alergie, dar şi calmante pentru că nu mai puteam de durere. Am avut cinci înţepături în cap şi două în fese, de astea însă nici nu m-a mai interesat”, a adăugat sportiva.

Cu o săptămână înainte, Daniela Cîrlan alergase şi la Gorun Trail (30 km), cursă pe care a terminat-o tot pe primul loc, cu timpul 2h32:52.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri