NADIA COMĂNECI, mesaj EMOŢIONANT pentru SIMONA HALEP, după FINALA ROLAND GARROS

Saturday, 07 June 2014, 21:13 Sursă: Mediafax

Fosta campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep, după finala de la Roland Garros, pierdută, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 7-6 (5), 4-6, în faţa Mariei Şarapova, în care scrie că România este mândră de performanţa realizată.

Adaugă părerea ta

"Ce performanţă! România este mândră de tine, Simona. Azi, ai făcut istorie. Îţi mulţumim!", a scris Nadia Comăneci pe pagina sa de facebook.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

Finala de la Roland Garros, ediţia 2014, a fost cea mai echilibrată şi spectaculoasă din ultimii 13 ani şi una dintre cele mai lungi din istorie. Tenisul practicat de cele două sportive a fost înaltă calitate, iar cei aproape 15.000 de spectatori - mulţi dintre ei români - prezenţi în tribunele arhipline ale arenei Philippe Chatrier au aplaudat de multe ori în picioare evoluţiile din teren. A fost pentru prima oară, din 2001, când finala feminină a French Open s-a disputat în trei seturi.