Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Stoica îl critică aspru pe selecţionerul României: "Nu există respect..."

Sunday, 04 September 2016, 17:06 Sursă: News.ro

 "Să ştii că Steaua are meci miercuri şi să iei jucători la echipele naţionale fără să-i foloseşti nicio secundă, mai mult, singurul jucător din cei prezenţi din prima zi de convocare pe care îl trimiţi în tribună să aparţină Stelei, asta înseamnă orice, dar nu că ai respecta clubul care aduce în acest sezon multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvenţă şi faliment. Cu toate astea, ţinem pumnii strânşi echipei naţionale. Hai România!!!", a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Selecţionerul Christoph Daum a anunţat, duminică, lotul final de 23 de jucători pentru partida România - Muntenegru. Tehnicianul german a renunţat la fundaşul Bogdan Vătăjelu şi la mijlocaşul Vlad Achim, de la CS Universitatea Craiova, respectiv Steaua Bucureşti. Fundaşul Craiovei a fost adus însă pe parcurs la naţională, după accidentarea lui Alin Toşca.

România întâlneşte duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, selecţionata Muntenegrului în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT