Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gheorghe Mustaţă, atac şi la Peluza Sud! ,,Talpan, aştept să le faci şi lor plângere”

Friday, 30 October 2020, 17:21 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

După ce în urmă cu o săptămână se poza pe noua arenă din Ghencea şi posta fotografiile în mediul online, cu mesajul ,,Bau! Aici va sta Peluza Nord!”, liderul suporterilor FCSB a fost luat la ochi de Florin Talpan, colonelul de la CSA Steaua.

Talpan a spus că vrea să îi facă plângere penală pentru că a pătruns pe stadionul din Ghencea. După ce a văzut ce a spus juristul, Mustaţă a revenit în prim plan cu un nou set de acuze la adresa omului de la CSA.

Mustaţă îl întreabă pe Talpan de ce alţi ultraşi au voie pe stadion şi el nu, în acest moment. Acesta s-a referit la ultraşii de la Peluza Sud, pe care i-a luat în vizor.

,,Domnule Talpan, te întreb public cum au intrat acești suporteri pe stadion? Lor nu le faci plângere? Iți e frică de ei? Ei au voie, iar eu nu? Noi nu avem voie? Este stadionul făcut din banii tăi? Cine i-a lăsat pe cei de la Peluza Sud să intre?

Eu am intrat când stadionul era aproape gata, iar ei au intrat când era în construcție. Deci cine a încălcat legea? Băieții lui Horia sunt mai deștepți, iar noi ce vrei să facem? Astept să le faci și celor de la Peluza Sud plângere”, a spus Mustaţă pentru Pro Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT