Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bucșaru dă afară din case foști jucători de la Unirea Urziceni

Wednesday, 04 October 2017, 14:23 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul jucător Marius Onofraș a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că el și colegii săi din acea perioadă, printre care se numără Valeriu Bordeanu, Răzvan Pădurețu, Iulian Apostol și Nicu Epaminonda, au fost păcăliți de fostul patron, iar acum au primit ordin de evacuare a propriilor case aflate într-un ansamblu rezidențial din apropierea Capitalei.

"Vor să ne dea afară din case, am primit toți termen de evacuare. Situația este foarte dificilă pentru că am muncit pentru aceste case. Nu e ușor să faci performanță așa cum am făcut noi cu o echipă mică la vremea aia. Până la un punct Dumitru Bucșaru a fost OK, dar apoi, când a venit criza, a început să aibă probleme cu firmele. Am avut încredere în el, dar ne-a păcălit. Asta în condițiile în care noi, jucătorii, i-am adus în conturi și o sumă mare de bani prin participarea în Liga Campionilor", a afirmat fostul fotbalist.

Acesta a precizat că a primit casa ca parte a contractului său cu Unirea Urziceni. "Fiecare jucător și-a negociat contractul cum a știut mai bine. Unii au primit la semnătură casele, alții ca primă de obiectiv. Eu trebuia să îmi prelungesc contractul și am cerut o sumă. Bucșaru a zis că e prea mare și că îmi dă o casă pentru diferența de bani. Contractul casei era pe numele meu, dar el se obliga să achite ratele. Numai că el nu a plătit decât 2-3 rate, după care a băgat firma în insolvență, iar acum lichidatorul vrea să scoată toate casele de acolo la vânzare pentru a recupera prejudiciul", a afirmat fostul fotbalist.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT