Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autodenunț în direct! Gigi Becali a comis-o grav!

Thursday, 10 October 2019, 13:17 Sursă: REALITATEA.NET

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că, de aici înainte, jucătorii vor fi obligați să semneze contracte de reziliere în alb.

Astfel, Gigi Becali s-ar asigura că scapă repede de jucătorii despre care crede că nu dau randament.

„Orice jucător care va veni de acum încolo la FCSB nu va mai avea contract pe doi, pe trei, pe cinci ani. În afara jucătorilor tineri, cei de 25-27 de ani sau cei mai în vârstă vor avea contract pe un an sau pe 6 luni plus încă un contract de reziliere în alb, pe care îl semnează.

 Nu mă mai încarc cu jucători, îi testez la locul de muncă, direct la strung, să vedem dacă rezistă la presiune.

Au fost mulţi care au venit, nu s-au impus şi atunci eu de ce să mă încarc cu ei? Stai şase luni, îţi iei şi bănuţul, apoi te duci mai departe şi îţi vezi de treaba ta. Ai luat banii, nu te-am păcălit cu nimic. Dacă nu acceptă, nu vine. Nu pot să vă spun chiar toate lucrurile, cum le fac eu contractele”, a spus Becali la ProX.

Procedura nu este însă legală. Sindicatul fotbaliștilor din România a atras atenția asupra faptului că un astfel de contract în alb este ilegal și lovit de nulitate, nereflectând voința reală a părților. 

Contactat de Realitatea Sportivă, președintele AFAN, Emilian Hulubei, i-a sfătuit pe jucători să nu accepte astfel de procedură orice ar fi.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT