Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O singură persoană infectată cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, în fostul spital COVID din Suceava

Tuesday, 02 June 2020, 14:25 Sursă: realitateadesuceava.net

 

La Spitalul Județean Suceava erau internați, marți, 397 pacienți, dintre care 159 cu COVID-19. Dintre aceștia, 13 sunt la Terapie Intensivă, pe Secția ATI.

Totodată, la Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 30 de pacienți cu COVID 19 și 24 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform situației întocmite de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2606 de persoane declarate vindecate.

Mai multe detalii pe realitateadesuceava.net.

Spitalul Județean Suceava a redevenit funcțional pentru sectoarele non-COVID. În ziua de luni, 1 iunie, a fost internat aici primul pacient în secția de Chirurgie.

Carantina în municipiul Suceava și în localitățile limitrofe Adâncata, Salcea, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei a fost ridicată, după șase săptămâni, în 13 mai, prin ordonanța militară nr.12.

Pe 30 martie, Suceava și cele opt localități limitrofe au intrat în carantină totală după ce, dintre cele 2.109 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, majoritatea - 593 erau în Suceava. Măsura a fost luată prin Ordonanța militară nr. 6, din 30 martie.

Alte articole din: SOCIAL
Alte articole din: SOCIAL