Mesaj emoționant despre Cristina Țopescu

Monday, 13 January 2020, 12:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Vasile Dâncu deplânge moartea Cristinei Țopescu. ,,Era un om pur și profund, un înger printre noi”, a scris politicianul, într-un mesaj emoționant postat pe pagina sa de Facebook. 

,,Am făcut multe emisiuni cu Cristina. Era altceva decât înțelegem prin eticheta de jurnalist. Era un intelectual revoltat și responsabil, un om pur și profund, un înger printre noi, cei descurcăreți, orientați, orientali sau pragmatici. Nu putea accepta compromisurile și accepta cu seninătate să plătească pentru asta. Era un om atât de rar încât orice întâlnire cu ea te urmărea săptămâni și luni bune. Și poate tocmai de asta, foarte puțini dintre noi au înțeles că admirația nu ajunge pentru un astfel de om, solidaritatea ar trebui să fie răspunsul firesc”, a scris Vasile Dâncu.

,,A plecat singură, așa cum a trăit. Și-a păstrat sufletul curat și a trăit ca om liber, solidară cu bucuriile și suferințele lumii. Am discutat într-o emisiune despre rațiune și monștrii ei, despre credință, valori și barbaria de toate zilele. Visa să scape din infernul dâmbovițean și să se mute la Cluj, acolo unde credea că lumea e altfel. Nu a apucat să fie dezamagită și de acest vis, plecând spre o armonie pe care a căutat-o mereu printre noi. Cristina, drum bun spre lumină!”, a încheiat Vasile Dâncu mesajul. Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri