Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CORONAVIRUS. Primul francez care moare din cauza infectării cu COVID-19

Wednesday, 26 February 2020, 12:38 Sursă: realitatea.net, Agerpres

 

Bărbatul a fost testat marţi noaptea (25 februarie - n.red.) pentru coronavirus într-un spital din Paris, iar starea acestuia era grav, potrivit DPA, citată de Agerpres.

În total, un număr de 17 cazuri de persoane infectate cu acest virus au fost identificate în Franţa, dintre care cinci începând de marţi.

Pe lângă pacientul care a decedat noaptea trecută (25 spre 26 februarie - n.red.) , un turist chinez octogenar a murit în Franţa în data de 14 februarie.

Coronavirusul s-a extins în mai multe țări din Europa. Marți (25 februarie - n.red.), Austria, Croaţia, Spania și Elveţia au raportat primele cazuri de infectare.

Italia este cea mai afectată țară europeană de extinderea noului virus. De săptămâna trecută până în prezent, coronavirusul a ucis 11 persoane. Patru persoane au murit doar în ultimele ore în nordul Italiei. Vârsta lor era între 80 și 94 de ani. Potrivit ultimului bilanț, sunt cel puțin 325 de infecții confirmate. 

Cinci copii din Italia au fost confirmați ca fiind infectați de Coronavirus. Printre persoanele infectate cu coronavirus di nItalia se află și un bărbat de 71 de ani, internat la un spital din Rimini, care a vizitat recent România

La nivel mondial sunt aproape 81 de mii de cazuri de îmbolnăvire și 2800 de decese. 30 de mii de oameni s-au recuperat deja. Cele mai multe decese și cazuri de infectare au fost raportate în China. În ultimele ore, de marți până în prima parte a zile ide miercuri, 50 de cazuri de decese au fost înregistrate în provincia Hubei, epicentrul îmbolnăvirilor, din decembrie anul trecut.

Alte articole din: SĂNĂTATE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE