Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta: Eu vreau un singur lucru de la Congresul PSD

Tuesday, 15 September 2015, 14:26 Sursă: REALITATEA.NET

"Cum decid cei de aici e foarte bine, eu vreau un singur lucru la Congres, la care spun încă o dată că nu candidez la nicio funcţie, dar, cu siguranţă, important e ca la Congresul PSD, dincolo de alegerea conducerii, să se dea un mesaj clar dacă se doreşte continuarea guvernării sau dacă PSD decide altfel, să treacă în opoziţie, ca să ştim şi noi, cei de la Guvern, ce facem", a declarat premierul Victor Ponta, marţi, înaintea şedinţei conducerii centrale a PSD.

Consiliul Naţional al PSD stabilise ca data Congresului partidului să fie în 15 noiembrie, această dată fiind confirmată şi cu ocazia desemnării lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar, după demisia lui Victor Ponta de la şefia PSD. La Congres este aleasă conducerea partidului, inclusiv preşedintele.

Mai multe organizaţii şi lideri locali ai PSD au solicitat însă devansarea datei congresului, pentru luna octombrie. Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că, din punctul său de vedere, pentru organizarea Congresului partidului sunt posibile două perioade, 15 octombrie - 1 decembrie şi sfârşit de ianuarie - început de martie, însă o decizie se va lua în BPN de marţi.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ