Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta: Domnul Iohannis, cu aroganţa lui de baron, m-a certat ca stăpânul pe şerbul lui!

Tuesday, 06 October 2015, 00:04 Sursă: REALITATEA.NET

"Domnul Iohannis, cu aroganţa sa de baron, s-a dus şi a spus: acest prim-ministru nu va merge niciodată (la Consiliul European). La Consiliul European se duc în general prim-miniștrii pentru că treburile discutate acolo, inclusiv cea cu refugiații, sunt o chestiune de guvern. Atât am zis. S-a supărat domnul Iohannis, m-a certat ca stăpânul pe șerbul, iobagul lui, m-a certat acolo, dar tot eu am dreptate”, a afirmat Ponta.

Pe de altă parte, premierul a declarat că speră ca președintele să îi permită viitorului premier să meargă la Consiliul European.

”Sper (...) n-o să mai fiu eu prim-ministru (...) sper să-l lase pe primul ministru la Consiliul European, că așa e logic. Nu ard foarte tare să merg la CE, indiferent cum îl cheamă pe premier, trebuie să meargă primul-ministru. Cred că consilierii i-au spus: nu ceda. Sunt de partea UE şi SUA. Nu (nu dăunează relaţiilor europene). Am fost în statele din jur, au venit premieri la Bucureşti. Merg şi în Est. Piaţa europeană nu prea se mai dezvoltă.(...) Mă sună premierii. Preşedintele se ocupă de Europa sau de ONU", a spus Ponta, la B1 Tv, potrivit evz.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ