Vasile Blaga: Nu doresc să ajung președintele Senatului

Wednesday, 06 April 2016, 21:39 Sursă: REALITATEA.NET

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, la Realitatea TV, că nu vrea să ajungă președintele Senatului, dar că dorește ca actualu șef, Călin Popescu Tăriceanu, să plece de la conducere, pentru că "are un limbaj destul de populist".

Adaugă părerea ta

"Noi am spus da, noi ne dorim debarcarea din conducerea Senatului a lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru că are un limbaj destul de populist. Nu trebuie să rememorez câte poziții nepotrivit a avut el față de justiție, de exemplu", a spus Blaga.

Copreședintele PNL a susținut că nu contează cine va ajunge la conducerea Senatului atâta timp cât Călin Popescu Tăriceanu va pleca din această funcție.

"Am mai auzit că dorim plecarea lui Tăriceanu pentru ca eu să ajung la conducerea Senatului. Declar: Nu doresc să ajung preșdintele Senatului. Eu cred că PNL va câștiga alegerile în acest an, inclusiv pe cele din toamnă, și vom avea pe vot popular președinția Senatului. Noi nu îl vrem pe Călin Popescu Tăriceanu la conducere. Nu trebuie să fie cineva de la PNL, poate să-și pună și PSD-ul un om acolo de toată isprava", a explicat Vasile Blaga.