Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unde își petrece premierul Dacian Cioloș sărbătorile de Paști! Nu rămâne în București

Wednesday, 27 April 2016, 14:15 Sursă: REALITATEA.NET

Şeful Executivului a făcut această afirmaţie, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, în momentul în care vizita expoziţia de Paşti organizată pe holul central al Palatului Victoria, la intrarea în sala de şedinţă, scrie Mediafax.

Expoziţia din holul Palatului Victoria constă în obiecte populare şi costume naţionale de patrimoniu aduse din colecţia Muzeului Satului.

Dacian Cioloş a spus că pe doi dintre artizani îi cunoaşte din perioada în care era comisar european, pentru că i-a dus la Bruxelles pentru a-şi expune lucrările.

Totodată, Adrian Curaj a precizat că va petrece Paştele în cel mai frumos loc, după opinia sa, "acasă".

Şi ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a spus că va petrece Sărbătorile Pascale tot acasă, în Bucureşti. Ea a afirmat că încă nu a pregătit nimic de Paşti.

"Mărturisec cu ruşine că n-am apucat să fac nicio pregătire şi ce e mai rău că nu m-am pregătit eu însămi pentru săptămâna aceasta. Nu ştiu când am ajuns în Săptămâna Mare, dar sper să am ocazia ca măcar o zi intru în pregătiri", a spus ministrul Justiţiei.

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer a afirmat că-şi va petrece Paştele în Apuseni.

"O să ies din Bucureşti şi să mă îmbrac în costum naţional că aşa e tradiţia de Paşte, să te pui în costum naţional nou. Rădăcinile sunt în Ţara Lăpuşului, dar foarte multe sunt de suflet, inclusiv Apuseni pentru că am mers mult pe teren acolo şi o să mă duc să văd nişte peşteri pentru că nu am mai fost de mult", a spus ministrul Mediului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ