Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un om de afaceri arădean, dezvăluiri incendiare despre fiica presupusului criminal din Caracal

Thursday, 01 August 2019, 12:20 Sursă: REALITATEA.NET

 Nicolae Cilan este un om de afaceri din Arad care a povestit pentru jurnaliștii de la adevărul.ro că, Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, ar avea o relație de concubinaj, cu un italian pasionat de vânătoare, care face afaceri în România. 


„Prin cercul de prieteni pe care îl aveam am întrebat şi nu mai ştiu care dintre prieteni mi-a recomandat Artemis Montana. (...) până la urmă le-a dat o sumă de bani ca să cumpere acest domeniu de vănătoare, care a rămas tot pe numele celui de la care l-a cumpărat. Domnul Albiero putea să devină proprietar, doar că banii plătiţi nu au fost chiar curaţi,” a povestit el.

Mai mult, omul de afaceri susține că fiica lui Gheorghe Dincă a fost acuzată de furt, ba chiar a existat și o plângere în acest sens care, ulterior a fost retrasă contra unei sume de bani. 

„Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul.(...) S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care şi-a retras plângerea.”

Totodată, el spune că fiica presupusului ucigaș din Caracal le-ar fi spus oamenilor de afaceri italieni, care veneau în România să apeleze la ea pentru orice problemă. Mai mult, acesta susține că Daniela a fost văzută cu mai multe fete tinere prin Italia. Acum, italienii sunt dispuși să depună mărturie în fața autorităților. 

„Are proprietăţi cumpărate de Albiero pe numele ei. Ar trebui să verifice autorităţile de unde a avut Daniela bani să cumpere terenuri, ea fiind îngrijitoare de bătrâni în Italia. Eu sunt anchetat de Fisc pentru fiecare leu,” este mărturia lui potrivit adevărul.ro.

De asemenea, omul de afaceri arădean susține că Albiero, concubinul fiicei lui Gheorghe Dincă se ocupa cu afaceri dubioase. Mai exact, trafic cu muniţie ascunsă în aparate de cafea.

„Cartuşele au fost aduse în aparatele de cafea din Italia la hala din Ineu. Erau marcate aparatele unde erau cartuşele. Personal veneau doamna Daniela şi domnul Albiero, le urcau în maşina aia veche, Land Rover, ca să nu fie bătător la ochi, le înveleau în cartoane şi pături şi le duceau la Horia, la Şofronea, la Ranca Dacian acasă şi le vindeau pe urmă la italieni la negru,” a declarat Nicolae Cilan. 

Jurnalistii de la „Adevărul” au reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu însă aceasta refuzat să comenteze cazul, și a precizat că în cel mult două zile, familia va exprima un punct de vedere. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ