Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un lider PSD admite: ”Iohannis îl bate pe Tăriceanu, pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură”

Wednesday, 10 October 2018, 08:42 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, unul dintre puciștii din partid, a declarat, marți seara, într-o intervenție telefonică la România TV, că a prezentat atât în ședința CEX, cât și într-o ședință a organizației de partid rezultatele unui sondaj de opinie care arată că Gabriela Firea și Liviu Dragnea pierd în fața lui Klaus Iohannis în turul doi la prezidențiale. Țuțuianu a mai spus că PSD a scăzut de la 47%, cât avea în 2016, la ”spre 30%”, declarând că această cădere îl îngrijorează.

Adrian Țuțuianu a intervenit telefonic după ce România TV a prezentat fragmente dintr-o înregistrare de la o ședință a organizației Dâmbovița din data de 26 septembrie, în care liderul PSD critica în termeni foarte dur partidul pe care l-a numit la un moment dat ”partid de maimuțe” și califica calitatea guvernului drept ”o tragedie”. 

Un lider PSD desființează propriul partid: ”Partid de maimuțe”. ”Dănuţ Andruşcă e atât de prost..” 

În înregistrare, Țuțuianu face referire și la șansele coaliției la prezidențiale.

“Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună – 7%, Liviu Dragnea – 4%. – 0.22 – Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură“, spune Ţuţuianu în înregistrare, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ