Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu, DAT AFARĂ de la şedinţa PNL: "IEȘI AFARĂ, JAVRĂ ORDINARĂ!"

Monday, 26 May 2014, 15:29 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a ieşit, luni după-amiază, din şedinţa liderilor PNL, menţionând că BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a susţinut că fostul premier liberal nu mai este, acum, membru în PNL.

"Unul dintre colegii mei a contestat calitatea de membru al PNL, domnul Orban, şi i-a cerut preşedintelui Antonescu să supună la vot acest lucru. Cu toate că nu delegaţia permanentă a partidului stabileşte calitatea de membru a cuiva, ci statutul. S-a supus la vot. Cu o majoritate s-a votat propunerea făcută de orban, aşa încât am părăsit şedinţa", a spus Tăriceanu, la ieşirea de la şedinţa PNL.

Tăriceanu: Conducerea PNL e demisionară, nu mai are legitimitate, contest deciziile din DP

Tăriceanu a criticat decizia PNL de a trece de la grupul PNL din Parlamentul European la cel al Popularilor Europeni, sau "opţiunile privind viitoarele alianţe politice sau interzicerea unor alianţe politice, cu alte partide de pe scena românească".

"Când conducerea întreagă este practic o conducere demisionară, care nu mai are legitimitate, e nefiresc ca aceste decizii să fie luate în discuţie şi eventual chiar aprobate", a declarat Tăriceanu.

Legat de legitimitatea unor astfel de decizii care angajează partidul pe termen mediu şi lung, e la spus că o contestă, arătând că actuala conudcere a partidului, în frunte cu Antonescu, aşa cum a făcut în ultimii ani, nu face altceva decât să ia decizie greşită după decizie greşită.

"Se înscrie pe aceeaşi linie, dovedeşte că nu a învăţat nicio lecţie din rezultatul alegerilor", a mai spus Tăriceanu, precizând că "toate consecinţele se vor agrava".

"Am trecut în cariera mea politică şi prin alte moment dificile, nu mă sperie acest lcuru, eu continui să-mi susţin ideile şi principiile, aşa cum am făcut-o de 20 de ani", a arătat Tăriceanu.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ