Se închid școlile în Sectorul 5, după ce zona a rămas fără apă caldă și căldură! Primarul se arată revoltat

Friday, 17 January 2020, 18:38 Sursă: Realitatea.NET

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, este și el revoltat și a transmis un mesaj dur la adresa Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, despre care spune că îşi bate joc de cetăţenii sectorului.

”Compania Municipală Termoenergetica București (ex RADET) își bate joc de cetățenii Sectorului 5, nerăspunzând nici solicitărilor acestora și nici insistențelor repetate ale Primăriei Sectorului 5, de a comunica termenul în care va fi soluționată avaria care lasă, de câteva zile, mii de cetateni din Sectorul 5 fără căldură și fara apă caldă.

Și aceasta în contextul în care suntem în pericol ca, de luni, să fie întrerupte cursurile în 3 unități de învățământ (Liceul Teoretic „Ștefan Odobleja”, Școala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu” și Grădinița nr.185), din cauza lipsei căldurii.

Sunt mii de sesizări de la cetățenii nemulțumiți, adresate de aceștia direct Companiei Municipale Termoenergetica București, cât și, spre informare si ajutor, Primăriei Sectorului 5. Toate au rămas fără răspuns”, a scris Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

Primarul spune că nu are nicio putere în această problemă și că așteaptă și el ca toți ceilalți locuitori din sector să se rezolve situația apei calde și a căldurii.

„Primăria Sectorului 5 rămâne alături de cetățeni ca și în alte astfel de situații și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a convinge Termoenergetica să-și facă datoria!

Din păcate, primăriile de sector nu au atribuţii în acest domeniu şi nu au nici o posibilitate de rezolvare. De aceea, vă rugăm să vă adresați în scris, la adresa de e-mail asociațiideproprietari@sector5.ro, pentru a ne semnala problemele în furnizarea apei calde și a agentului termic.

Noi le vom prelua și vom insista instituţional pentru soluționare către Compania Municipală Termoenergetica București”, a mai scris primarul Sectorului 5.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 21:53:33
Populatia plateste, primaria jefuieste !!!

Primarii au incasat de la populatie apa di caldura dar nu au platit furnizorul. Si-au dat salarii imense si au sifonat banii populatiei iar acum asteapta ca populatia sa puna presiune pe furnizor care are de incasat MILIARDE de euro de la primarii !!! Sa furat ca in codru !??? Unde e celebra Curte de Conturi !???

Alte articole din: POLITICĂ