Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sârbu: Principalul obiectiv politic al lui Antonescu, blocarea oricăror șanse de refacere a USL

Monday, 24 March 2014, 11:22 Sursă: agerpres.ro

Potrivit lui Sârbu, Crin Antonescu nu pare deranjat de liberalii care pleacă din partidul său pentru a se alătura PMP, ci numai de aceia care se apropie de PSD în speranța refacerii USL.

"Ceea ce spune președintele PNL denotă ipocrizia sa, dar mai ales dorința de a sparge cum poate frontul anti-Băsescu. Am înțeles de la domnia-sa că principalul său obiectiv politic a devenit blocarea oricăror șanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru răspicat. (...)Cei din PNL care vin lângă PSD o fac în ideea continuării proiectului USL. Nu am văzut același deranj la domnul Antonescu atunci când, zilele trecute, Elena Udrea anunța cu surle și trâmbițe cooptarea unui parlamentar liberal în rândurile PMP. Aceasta spune multe", afirmă liderul social-democrat, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

Ilie Sârbu adaugă și faptul că în interiorul PNL sunt în continuare multe persoane care nu sunt de acord cu "aruncarea pe geam a proiectului USL".

"Am construit un proiect politic pentru care mulți dintre liberali, alături de noi, au muncit zi și noapte. Acești oameni nu pot fi condamnați pentru că nu sunt de acord cu aruncarea pe geam a proiectului USL, doar pentru că domnul Antonescu a decis să se orienteze către tabăra președintelui Traian Băsescu, trădând votul din 2012", mai spune liderul senatorilor PSD.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ