Reacția lui Mihai Răzvan Ungureanu, după ce ”a fost dat dispărut” de la Cotroceni

Monday, 27 April 2015, 00:19, Sursă: REALITATEA.NET

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Mihai Razvan Ungureanu lansează critici dure evidente la adresa lui Victor Ponta, pentru dărâmarea Guvernului Ungureanu, prin moțiuna de cenzură, în urmă cu exact 3 ani. ”Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului”, a scris actualul consilier al lui Klaus Ioahnnis. În plus, pentru a dezminți zvonurile lansate de cotidianul Evenimentul Zilei, conform cărora a fost demis de la Cotroceni, Ungureanu a mai scris: ”Celor curiosi si dornici sa stie de mine le raspund astfel: n-am disparut nicaieri. Am doar rabdare”.

Adaugă părerea ta

”In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma.

De partea cealalta, am riscat enorm, nefiind dispus la compromisuri. Dar lectia invatata obiceiul nu mi l-a schimbat. Continuu sa am obsesia decentei, a muncii indarjite si tacute, a cumpatarii si a increderii in viitor.

Voi, de fapt, nu veti castiga niciodata. Istoria o vor scrie romanii corecti si cinstiti, muncitori si optimisti. In acele file veti fi doar note de subsol.

Celor curiosi si dornici sa stie de mine le raspund astfel: n-am disparut nicaieri. Am doar rabdare”, a scris Mihai Razvan Ungureanu pe facebook.