Radu F. Alexandru: "Cel mai bun candidat pentru dreapta e Cătălin Predoiu"

Friday, 25 July 2014, 21:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Reprezentantul PDL a ţinut să precizeze că, în opinia sa, Cătălin Predoiu este cel mai bun candidat al dreptei şi a vorbit despre problemele pe care le-ar putea avea o posibilă candidatură la prezidenţiale a lui Klaus Iohannis.

"Nu e nicio îndoială că PSD va lupta cu toate armele împotriva candidatului dreptei, fie el Iohannis sau Predoiu. Avem încredere deplină în responsabilitatea colegilor din PNL şi a domnului Iohannis. Avem convingerea că s-au analizat bine toate lucrurile.

Fac o declaraţie repetând ce a spus preşedintele partidului, nu pentru că vreau să îl citez, ci pentru că e convingerea mea: cel mai bun candidat cu care dreapta poate intra în cursa prezidenţială e Cătălin Predoiu. Asta nu va decide nici PDL nici PNL, ci electoratul. Nu vom face numai un sondaj. Când se va pronunţa numele candidatului, publicul, electoratul, va avea în faţă toate materialele despre acest candidat", a explicat Radu F. Alexandru.

"Nu e vorba de a câştiga alegerile", a precizat reprezentantul PDL, în privinţa alianţei PDL-PNL.

Radu F. Alexandru: "E un lucru inedit pe scena politică, dacă ar fi vorba de o alianţă, am mai văzut şi, din păcate, am cam văzut cum s-au sfârşit. E o fuziune şi raţiunea e de a naşte un partid nou, în care să intre cele două partide. Alianţele, de regulă, au avut o miză mică. S-a câştigat preşedinţia, guvernarea...miză mică. Nu e vorba de a câştiga alegerile, ci a reconfigura şi a construi un viitor pentru România.

(...) PDL nu face fuziune, face prin absorbţie. Forţa Civică se varsă în PDL. Relaţia cu PNL intră într-o construcţie nouă, într-un nou partid".Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri