Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Printre noii deputaţi PSD. Consiliera lui Liviu Dragnea şi nepoata lui Florentin Pandele

Tuesday, 13 December 2016, 14:21 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandra Corina Bogaciu este cea mai tânără deputată PSD, fiind prima pe listele din judeţul ILFOV. Acesta este nepoata lui Florentin Pandele și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director marketing la o companie din România. Corina a lucrat ca operator calculator la firma de familia a tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile. Potrivit presei tabloide, aceasta se remarcă prin fotografiie provocatoare postate pe Facebook. 

Ion Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități. 

Un alt nume nou este Beatrice Tudor, locul 8 pe listele PSD Bucureşti, la Camera Deputaţilor. Potrivit estimărilor, PSD va aveam 13 sau 14 mandate de deputaţi în Bucureşti, iar Tudor va fi printre noii aleşi. Beatrice Tudor este consiliera personală a preşedintelui PSD Liviu Dragnea de foarte mulţi ani.


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ