Primarul din Balş, campanie mascată cu o zi înainte de primul tur al alegerilor

Saturday, 09 November 2019, 18:09 Sursă: REALITATEA.NET

Primarul PNL din Balş, Mădălin Teodosescu, a ales să premieze 27 de cupluri din oraş, care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, chiar cu o zi înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Adaugă părerea ta

Ceremonia s-a desfăşurat în sediul primăriei şi pe platoul din faţa instituţiei, edilul oferind, mascat, mită electorală.

Vârstnicii au ciocnit un pahar de şampanie cu edilul liberal şi au primit şi tort. Masa oferită de primarul Teodosescu a fost chiar pe platoul din faţa Primărie Balş, fără a se ţine cont că legislaţia sancţionează orice formă de mită electorală, mai ales că alegerile se desfăşoară chiar mâine.

„27 de cupluri care aniversează peste 50 de ani de căsnicie au parte de o ceremonie emoționantă, găzduită de dl primar Mădălin Ady Teodosescu, la Primăria orașului Bals. Le dorim multă sănătate și fericire și să ne trăiască 100 de ani!”, notează pagina oficială de Facebook a Primăriei Balş.

Dovadă a campaniei mascate derulate de liberali este prezenţa la eveniment a preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu. Acesta a ţinut să-l felicite pe Teodosescu pentru iniţiativă.

Știrea integrală aici.