Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Predoiu: ACL nu îşi permite să piardă, până la sfârşitul lui august voi sta foarte bine în sondaje

Sunday, 27 July 2014, 20:26 Sursă: Mediafax

"Cred că Alianţa Creştin Liberală nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele şi sunt convins că până la sfârşitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, întrebat de MEDIAFAX ce va face dacă pe 5 august nu va obţine nominalizarea Alianţei pentru candidatura la prezidenţiale.

Candidatul la alegerile prezidenţiale al alianţei electorale rezultate în urma fuziunii dintre PNL şi PDL urmează să fie desemnat după o cercetare sociologică care se va finaliza pe 4-5 august, anunţuri în acest sens fiind făcute de liderii alianţei, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis.

Vasile Blaga a spus ferm, în mai multe ocazii, că prezidenţiabilul democrat-liberal este Cătălin Predoiu, desemnat în urma alegerilor interne din fostul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu le-a spus, sâmbătă, delegaţilor la Convenţia naţională a PDL care a aprobat fuziunea cu PNL, că şi-a asumat proiectul prezidenţial şi va lupta pentru victorie.

"Mi-am asumat acest proiect prezidenţial, vă asigur că voi continua să lupt până la capăt pentru victoria noastră. Nu voi face niciun pas înapoi, voi lupta să fiţi mândri de mine. Vom alege cea mai bună soluţie pentru partid, fie eu, fie domnul Iohannis. Vreau să vă promit că, indiferent cum, în ce formă, cât de greu îmi va fi sau nu, mă veţi avea alături şi împreună vom face Crăciunul la Cotroceni", a spus Predoiu.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ