Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta: Dragnea, victima Sistemului în dosarul ”Referendum”. În ”Tel Drum”, victima propriei lăcomii

Thursday, 16 November 2017, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu cred că și Grindeanu și Teodorovici și eu greșim tot explicând ceva ce este clar pentru orice om cinstit — că am fost chemați ca martori conform legii și am spus doar ce știm conform legii (ceea ce trebuie să facă orice om într-o țară normală)!", a scris Ponta, pe Facebook.

În opinia sa, "propaganda lui Dragnea" ascunde "fondul problemei".

"Propaganda lui Dragnea aruncă cu aceste mizerii în foștii premieri sau miniștri pentru a ascunde fondul problemei — acuzațiile OLAF și cei 21 milioane de euro fraudați din fonduri europene și plătiți din banii bugetului de stat/ deși realitatea este alta, poți să încerci să îi minți pe membrii PSD că de fapt toată tărășenia rămânea ascunsă dacă nu îi chema martori pe Ponta, Grindeanu, Teodorovici sau Șova — ceea ce este o manipulare sinistră. Gândirea mafiotă care stăpânește acum conducerea PSD este următoarea: nu contează dacă Tel Drum a furat sau nu banii, contează să nu spună nimeni nimic despre asta!", a arătat Ponta.

Problema de fond a PSD, consideră fostul premier, este "apărarea dincolo de limita bunului simț" a unor oameni care au încălcat legea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ