Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, atac către Gorghiu: Cât eram în USL, îl iubea pe Crin, pe mine...Cu cine o compară premierul

Wednesday, 29 July 2015, 09:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Alina Gorghiu, cat am fost in USL, s-a luptat cu basistii, cu pedelistii, il iubea pe Crin, pe mine, pe toata lumea. Apoi deodata s-a schimbat. I-am zis ca parca e exact Elena Udrea, dar acum incep sa cred ca nu. O nedreptatesc pe Udrea. Treaba ei, ce sa mai spun?", a comentat Victor Ponta, la B1 TV, scrie ziare.com

 Premierul Victor Ponta a infirmat, marți seară, la un post de televiziune, informația potrivit căreia va pleca, miercuri dimineață, în Turcia, pentru a se opera a doua oară la genunchi. În schimb, a anunțat că va pleca în concediu de odihnă cu familia, până pe 9 august.

"Plec în concediu, mă întorc duminică, pe 9 august. E concediu de odihnă cu familia, mă duc în afara țării. Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din România, domnul Codorean și cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfârșitul lunii august, în funcție de cum evoluează recuperarea. Plec în concediu cu soția și cei doi copii", a declarat premierul, marți seară, într-o intervenție telefonică la postul B1Tv, întrebat dacă, miercuri, va pleca la un nou control medical în Turcia, pentru o nouă intervenție chirurgicală la genunchiul la care a fost operat, potrivit Agerpres.

"Plec în afara țării, dar nu în Turcia și plec cu soția și cu copiii și sper să nu văd niciun medic în următoarele 10 zile că am văzut destui medici în ultima perioadă", a mai spus Ponta.

Despre faptul că presa va critica plecarea sa în concediu în străinătate, așa cum s-a comentat și în cazul președintelui Klaus Iohannis, premierul a replicat:

"Îmi asum. Având în vedere că o să fie fericiți Irina și Andrei îmi asum criticile. Sunt total conștient, mi-am asumat acest lucru. Dar, numai o secundă, nu plătește Guvernul sau statul român pentru asta", a completat premierul.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ