Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Piedone, atac la Tăriceanu: ”ALDE e condus de un om cu atâtea fețe câte neveste a avut”

Friday, 18 March 2016, 08:22 Sursă: REALITATEA.NET

Tăriceanu i-a enumerat pe Andrei Chiliman, Marian Vanghelie și Cristian Popescu Piedone printre oamenii cu ”probleme penale” și i-a îndemnat, dacă vor vrea să candideze, să nu se bazeze pe el, ci să o facă în calitate de independenți.

Cristian Popescu Piedone i-a replicat dur: ”Apreciez cu deosebit respect intențiile președintelui Senatului României, domnul Călin Popopescu Tăriceanu care își arată o reală îngrijorare pentru candidații independenți. Dacă știe mai multe ca mine e treaba domniei sale. Nu mi-am arătat nici intenția de a candida și nici măcar aceea de a fi susținut de un partid și mai ales de un partid inexistent ca ALDE condus de un om cu tot atâtea fețe câte neveste a avut”.

Fostul edil al Sectorului 4 susține că în acest moment Tăriceanu dă dovadă de o ipocrizie maximă: ”Când vrea să facă pe apărătorul nevinovaților susține că DNA-ul dă dovadă de abuzuri, dar când vrea să își atace oponenții politici îi cataloghează imediat ca fiind penali deși în cazul unora dintre ei nu există nici măcar o măsură asiguratorie instituită de instanță. Îl anunț că în clipa în care nu va mai fi președintele Senatului României nici gâsca mea de la țară de la mamaie nu îl va mai recunoaște”.

Cât despre o eventuală candidatură și un eventual sprijin politic pentru acest lucru, Piedone îi transmite lui Tăriceanu că o asemenea decizie o va lua singur și nu îi va cere voie: ”Observ că de dimineața până seara atacă organele judiciare și vorbește de abuzuri. Oare onor alergătorul de curse cu mașini de epocă, domnul Călin Popescu Anton Constantin Tăriceanu mai poate alerga mult timp așa? Îi transmit multă sănătate și aș dori să ne vedem după ce nu mai este președintele Senatului Românei pentru că eu voi fi același om. Eu nu am cerut și nu am vrut nici o susținere dacă mă voi hotărî să candidez. Apreciez îngrijorarea domniei sale, dar nu e cazul. Eu am ceea ce el și alții ca el nu au - încrederea oamenilor simpli. Așa că l-aș ruga ca de acum încolo să vorbească în nume propriu pentru că atunci când spui Sectorul 4 spui Piedone și dacă eu vrea să transmit sau să spun ceva o voi spune fără să am nevoie de trompete”, a mai spus fostul primar, potrivit stiripesurse.ro.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ