Părinții Adinei Samson, detalii îngrozitoare despre coșmarul trăit de fiică lângă primarul Nichita

Wednesday, 06 May 2015, 09:40 Sursă: REALITATEA.NET

Părinţii Adinei Samson, angajata Primăriei Iaşi hărţuită şi ameninţată cu moartea de către Gheorghe Nichita, dau amănunte tulburătoare despre abuzurile baronului PSD.

Adaugă părerea ta

Părinţii Adinei Samson confirmă spusele fiicei lor, potrivit cărora n-au fost niciodată de acord cu relaţia de iubire dintre cei. Oamenii spun că n-au cunoscut multă vreme detaliile dramatice scoase la iveală de ancheta DNA şi că au început să pună cap la cap lucrurile abia în ultimele zile. Familia Samson locuieşte împreună cu fiica lor într-un apartament din cartierul ieşean Nicolina. Tatăl Adinei spune că în faţa blocului roiau zi şi noapte maşini ale Poliţiei. “Eu acum mi-am dat seama ce caută două maşini de circulaţie, undeva la un colţ cu intrare aici, că-i cu sens unic. Puteai să te duci să-i prinzi acolo, pe şoferi. De ce ai intrat? Na, amendă. Dar tu stai aici ca să te văd eu? Cum ar fi să… pui un miliţian paznic la un bloc să prinzi hotul? Cam aşa ceva. Înseamnă că-i demult doamna Adina filată… De vreo doi ani, din 2013, de la sfârşitul lui 2013, am înţeles. De atunci, da. El a făcut o obsesie”, a declarat tatăl Adinei Samson reporterilor televiziunii locale Tele M. Bărbatul mai povesteşte un episod în care fiica sa a încercat să se angajeze în altă parte, dar respectivul angajator ar fi fost sunat de primar care i-ar fi spus să-şi vadă de treabă.

“Ea a vrut să plece de anul trecut, din octombrie. La o societate, undeva, să-şi găseasca ceva mai bun, să plece din Primărie. A depus CV-ul, a fost la interviu, a chemat-o la interviu, are şi ea o facultate, are două masterate… Adică nu a fost fulminant, a progresat, are 33 de ani, ce-i asa fulminant? S-a pregătit la Universitate, a făcut management şi comunicare, deci ştie meserie, nu-i venită aşa. A doua zi i-a dat telefon nemernicul asta (primarul Nichita - n.r.) celui de acolo, societate, ceva. I-a dat telefon şi i-a zis să n-o angajeze. Şi i-a zis ei: în Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni”, a adăugat tatăl Adinei Samson.

Tatăl Adinei Samson spune că oamenii primarului au ajuns s-o hăituiască pe fiica lor chiar şi în spital, acolo unde fiica lor mergea să se trateze de boala pe care a căpătat-o din cauza stresului. “A îmbolnăvit-o nenorocitul ăsta, a îmbolnăvit-o psihic. Pe una am cunoscut-o la spital, m-am dus eu cu mâncare la ea, şi venise, acolo, chipurile o prietenă să vadă, o colegă de-a ei, nu-i mai dau numele, şi venise şi prietena ei, o urmărea să vadă ce face în spital. Deci prietenele puse de el, puse de el ca s-o tragă de limbă şi să-i spună exact unde se duce. E psihopat ăsta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce să-i faci. Dacă pui tu şi poliţia, şi poliţia rutieră o pui… Şi ea s-a îmbolnăvit, se ducea la spital şi făcea perfuzii şi probabil că ei îi pierdeau urma, că ea se ducea dimineaţa acolo. Şi se ducea la spital să facă perfuzii şi mă duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea să meargă singură şi ei îi pierdeau urma şi trimiteau, trimiteau orice poliţist aici să o urmărească”, a adăugat tatăl Adinei Samson scrie Adevarul