Ovidiu Raetchi: Ce ar putea anunța deschiderea bruscă a lui Ponta pe tema acoperiților din presă

Monday, 20 April 2015, 17:38, Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul PNL de Diaspora, Ovidiu Raetchi, a declarat, într-un comunicat transmis REALITATEA.NET, că "deschiderea bruscă" a premierului Victor Ponta, pe tema acoperiților din presă, ar putea anunța, în opinia sa, și dezvăluiri biografice și autoreferențiale despre acoperiții din procuratură.

Adaugă părerea ta

"Premierul a sugerat azi – extrem de hazardat și imprudent, ca într-un discurs despre funie în locul nepotrivit – ca doi jurnalisti cunoscuti ar putea fi ofiteri infiltrati in presa, ultimele lor articole despre Victor Ponta fiind, de fapt, rezultatul unor «ordine» de la aceeasi «unitate». Atitudinea lui Ponta e suprinzatoare, avand in vedere ca si tema acoperitilor din procuratura, mai ales in perioada 1997 - 2001, e considerata de public extrem de interesanta si fecunda. Avand in vedere dezvaluirile facute de Traian Basescu in preajma alegerilor prezidentiale si faptul ca premierul a declarat atunci, inghitindu-si limba, ca nu ar fi responsabil sa discute despre un astfel de subiect – mai exact, calitatea sa de ofiter acoperit SIE in perioada in care era si magistrat – poate ca deschiderea brusca a lui Ponta pe tema acoperitilor din presa anunta si dezvaluiri biografice si autoreferentiale despre acoperitii din procuratură", a scris Ovidiu Raetchi, în cadrul comunicatului. 

Afirmațiile deputatului Ovidiu Raetchi vin în contextul în care premierul Victor Ponta a criticat, în cadrul unei postări pe Facebook, conținutul a două știri publicate pe HotNews.ro și Ziare.com, care făceau trimitere la anumite declarații, făcute în cadrul unei emisiuni televizate, premierul sugerând că autorii ar fi primit "ordin de la aceeași Unitate".

"Din păcate în România nu vom putea progresa cât timp se practică manipularea și minciunile cele mai grosolane și rusinoase! Citiți un exemplu edificator - titlul și citatul din conținut TOTAL diferite - al unei știri de la Hotnews (unde Dl. Tapalaga ne ține constant lecții de cinste și deontologie!!!)!
Sau la Ziare.com! Titlu identic și minciuna la fel! Cred că s-au primit texte identice ca ordin de la aceeași "Unitate"! Jenant!", a scris Victor Ponta pe Facebook.