Orlando Teodorovici, desființat: "Este un saltimbanc"

Sunday, 15 December 2019, 22:28 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Dacian Cioloș a declarat, referitor la acuzațiile lui Eugen Teodorovici, conform cărora Guvernul pregătește măsuri de austeritate, că fostul ministru de Finanțe este un "saltimbanc".

"Eu n-aș comenta ce spune acest saltimbanc. Îmi pare rău pentru dânsul, pentru că îl cunosc de mai multă vreme și acum 10-15 ani aveam impresia că e un om serios. Dacă dânsul asta înțelege prin politică, nu prea am ce să comentez.

Dânsul a demonstrat de ce-i capabil să facă în perioada cât a fost la guvernare. Acum ar fi bine să își vadă de partid, de reforma partidului și să explice românilor de ce a adus finanțele României în această situație, ca ministru de Finanțe. În rest, nu mi-aș pierde prea mult vremea în a comenta astfel de afirmații”, a afirmat Dacian Cioloș.

Referitor la faptul că social-democrații atrag atenția că problema bugetului poate fi rezolvată doar cu măsuri de austeritate, liderul PLUS a replicat: "Asta o să decidă Guvernul Orban și nu mai e treaba PSD. PSD ar trebui să explice acum de ce am ajuns în situația asta, pentru că nu cred că e cazul ca cineva să aibă impresia că suntem în situația asta fiindcă Guvernul Orban a guvernat prost într-o lună de zile sau nici măcar o lună de când a preluat guvernarea".

"Suntem în această situație pentru că am fost aduși aici de guvernarea iresponsabilă a PSD-ului. Așa că PSD-ul nu mai e în situația să ne dea lecții despre cum o să fie austeritate. Dacă o să fie o situație dificilă e pentru că ne-au adus în situația asta și acum noi va trebui să găsim soluțiile pentru a ieși din situația asta și a da o perspectivă clară României”, a mai explicat Cioloș.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri