Olguța Vasilescu încearcă să dragă busuiocul: "N-am vrut să lezez sentimentele evreiești!"

Monday, 18 November 2019, 09:18, Sursă: news.ro

După ce a spus depre Iohannis că "deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo", Olguța Vasilescu încearcă să dreagă busuiocul. "Îmi cer scuze dacă cineva a înțeles asta!"

Adaugă părerea ta

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu îşi explică afirmaţia despre ”domnul Klaus” care se vede deja şef de lagăr de concentrare, precizând că nu a vrut, sub nicio formă, să lezeze sentimentele comunităţii evreieşti. ”Dacă cineva a înţeles alt lucru, îmi cer scuze public!”, spune ea.

”Prin afirmaţia  "Domnul Klaus Johannis cred că se vede deja şef de lagăr de concentrare şi reeducă acolo PSD-istii", nu am vrut, sub nicio formă, să lezez sentimentele comunităţii evreieşti, care a fost cea mai afectată de crimele şi ororile perioadei naziste. Dacă cineva a înţeles alt lucru, îmi cer scuze public! Am vrut doar să apăr sentimentele a peste două milioane de membri şi simpatizanţi PSD care nu trebuie să fie consideraţi vinovaţi că votează cu un partid democratic!  Dezbaterile electorale trebuie să aibă limite şi eu sunt prima care îmi cer scuze dacă se consideră că s-a ajuns prea departe!”, afirmă Vasilescu.

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare. Organizaţia ActiveWatch a anunţat că sesizează CNCD şi CNA, considerând că trivializarea unor momente din istoria neagră a umanităţii nu se justifică în niciun context social sau politic.

- ”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală, la Bistriţa.

Ea a remarcat că "a căzut mult prea mult lumea politică de la noi" din cauza vîrfurilor şi a subliniat că Traian Băsescu ”a ştiut să strunească toată clasa politică prin dosare”, iar Klaus Iohannis la început părea un preşedinte normal, la locul lui, dar că în ultima vreme ”a început să aibă tot felul de obsesii, frustrări”.

Vasilescu a continuat afirmând că discursurile preşedintelui sunt trase la indigo şi că cei din PSD au fost şocați.

 

 

Comentarii Existente
2019-11-18 10:14:10
Citizen

Sa dreaga busuiocul, nu sa ,,draga'' busuiocul.

2019-11-18 10:21:51
Nemții aveau lagăre de exterminare,nu de concentrare,care erau la rusi

Păi doamna ministru,lagărele de concentrare erau la rusi,nemții aveau lagăre de exterminare.Una-i una ,alta-i ,alta.De unde si până unde simpatia pentru lagărele de exterminare,care sa superi pe evrei ?Nu vedeți ca ce face PSD e interpretat pe dos,a vrut sa reglemteze justiția ,prin scoaterea serviciilor din cercetare,prin incadrarea procurorilor după vechime si copetență,prin eliminarea din codul penal a prevederilor neconstituționale ,si dl presedinte ințelege ca s-a intervenit in justiție,asa cum discuta domnia sa cu Codruța.Si PSD tace,nu da cu barda in Dumnezeu ca tolerează asemenea oameni.

2019-11-18 10:52:30

2019-11-18 10:58:19
Amalia

A dres busuiocul doar în mică parte și într-adevăr ținta nu au fost evreii ci nemții, iar aici problema este complicată și cu repercursiuni nefavorabile în UE pentru țara noastră! Pentru ea este important întotdeauna, după cum ați observat,să-și "verse" răutățile în spațiul public,asta este o caracteristică a ei din cauza căreia are numai de pierdut ! Asta înseamnă "caracter urât ",ca să mă exprim frumos.

2019-11-18 11:47:46
Fara HOTI. JEFUITORI, TRADATORI, CORUPTI in functii publice !!!

... dar mai ales fara RASISTI si EXTREMISTI !!! Ciordacii rosii innavutiti prin functii publice URASC acea parte a poporului care nu adera la faptele lor infractionale si ,conform cu directivele primite de la moscova, au inceput segregarea romanilor pe criterii etnice ca prin pas in creearea de conflicte sociale artificiale !

2019-11-18 13:23:22
prietenul lui godina

o tzatza penibila care ne crede pe toti prosti

Alte articole din: Ultimele Stiri