Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Năstase, atac dur la liderii PSD: ,,Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte, pe legi''

Tuesday, 21 November 2017, 07:43 Sursă: REALITATEA.NET

”PSD e o structură care se schimbă. Trebuie continuată modernizarea, raportarea la extern. Există riscul de supraîncălzire în economie. PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă.

PSD în momentul de față e blocat între speranța pe care a generat-o la alegeri și tensiunile actuale, pe care nu știe să le depășeacă. Are adversari importanți: președintele Iohannis care se bate pentru a pregăti al doilea mandat și e bătălia cu ce ar trebui să însemne efortul de a pune între un echilibru solid cu speranțele sociale cu realitățile economice'', spune fostul fostul premier Adrian Năstase.

,,Electoratul PSD face parte din acea parte tăcută, nu e specifică ieșirea la miting, cu bicicletele sau cu câinele la plimbare duminica, nu cred că e o soluție foarte bună. Nu cred că e o soluție foarte bună. Nu trebuie preluate armele opoziției. PSD are o modalitate simplu: armele parlamentare. Articolul 114 e despre angajarea răspunderii Guvernului. Eu sper ca membrii PSD să nu iasă în stradă și să ceară guvernului să aleagă anumite subiecte clare.Nu tot plimbăm că facem mitinguri de sute de milioane de oameni, ca să ce? Să-și asume răspunderea guvernamentală, e cea mai bună armă'', a atras atenția Năstase.

,,De ce SIE nu are director de luni de zile? Pentru că lui Iohannis îi convine să lucrezi cu adjunctul de acolo. Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte, pe legi, și, după aceea, lucrurile vor merge. Oamenii sunt nervoși în PSD pentru că nu văd fermitate.”, a mai declarat Adrian Năstase.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ