Ministrul Marcel Vela intenţionează să restructureze MAI

Thursday, 21 November 2019, 23:08, Sursă: realitatea.net

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunţă că intenţionează să iniţieze o modificare a organigramei instituţiei, scopul fiind reducerea numărului funcţionarilor şi sporirea efectivelor operative.

Adaugă părerea ta

"Intenţionez ca în viitor (...), începând cu decembrie, să gândim o restructurare a ministerului. În prezent, ministerul are o organigramă extrem de stufoasă în zona, să zicem, pasivă, în zona funcţionarilor, în zona aparatului central sau a aparatului unui inspectorat judeţean şi mai puţin spre zona infracţională, spre zona de legătură directă cu cetăţeanul, cu fenomenul criminogen, cu clanurile de interlopi", a declarat Vela joi, la B1 TV.

Ministrul a admis, totodată, că este nevoie de o dotare mai bună a poliţiştilor, pentru a putea face faţă structurilor de crimă organizată care dispun uneori de resurse superioare.

"Avem o deficienţă în documentarea acestor reţele şi, nu în ultimul rând, avem o deficienţă în dotarea poliţiei de a lupta eficient împotriva lor. (...) Noi ne confruntăm (...) cu o zonă infracţională care este foarte bine dotată, organizată, de la mijloace tehnice până la posibilităţi de comunicaţii, de mobilitate", a mai spus Marcel Vela.

Comentarii Existente
2019-11-21 23:39:38
Andrei

Povesti...zona politica în care se afla ministrul este compusă și controlată de crima organizata...să te vedem ministrule..

2019-11-22 05:07:35
Mai multe puscarii !!! Mult mai multe !!!?

Sa incapa toti acei bujetari, multi pulifricieni si parlamentari, care actioneaza impreuna cu crima organizata, proxenetii, pedofilii si tiganeala analfabeta !!!

2019-11-22 09:46:47
johnneil

Ar fi si cazul. In conducerile structurilor s-a cuibarit fapturi mai mult decat dubioase. Acestea in ultima perioada nu au facut decat rau si astfel au ajuns sa fie desconsiderate si batjocorite. Totul incepand cu capeteniile de varf. Sa nu uitati insa sa le pensionati indiferent de varsta si acelea sa aibe o pensie mai mult decat generoasa. MORTII MAMEI LOR DE NEMERNICI!

Alte articole din: Ultimele Stiri