Marcel Ciolacu a ”uitat” promisiunea făcută Vioricăi Dăncilă

Tuesday, 14 January 2020, 16:37 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a evitat să răspundă, în urma ședinței CEx de marți, dacă i-a promis fostului șef al partidului Viorica Dăncilă un post de parlamentar când a demisionat. El a spus că în niciun caz nu președintele interimar face listele, ci conducerea aleasă la Congres.

”Avem alegerile pe 24 mai. Apoi sunt atât Rusaliile catolicilor, cât și ale ortodocșilor, nu cred că cineva și-a permis până acum...dar ce vedem la brambureala din Guvern, ar fi posibil și asta. Și pe urmă, avem alegeri generale, când nu președintele partidului, sub nicio formă președintele interimar al partidului va face aceste liste.

Conducerea aleasă de partid la Congres o să discute cu președinții de organziații și-o să facă listele pentru generale", a spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, marți, în urma ședinței Comitetului Executiv al PSD, întrebat dacă i-a promis Vioricăi Dăncilă un post de parlamentar.

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD. În discuțiile de la reuniunea social-democraților, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă șefia organizației de femei a PSD precum și un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri