Lui Dăncilă "i-ar place" să candideze și altcineva la șefia femeilor PSD

Friday, 13 December 2019, 18:08 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă nu se poate abține și mai face o greșeală gramaticală, chiar dacă nu la fel de flagrantă ca cele cu care ne-a obișnuit până acum. Ea a declarat că i-ar "place" să candideze și altcineva la șefia femilor din PSD.

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în urma ședinței CEx a PSD, că „i-ar place” să candideze și Carmen Dan pentru șefia organizației femeilor social-democrate, și nu numai aceasta, pentru că nu dorește să fie unicul candidat. Dăncilă este, în momentul de față, președintele interimar al organizației.
 
„Mi-ar place, mi-ar place să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru șefia organizației de femei social-democrate - n.r), pentru că asta este democrația, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizațiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizația de femei”, a afirmat Viorica Dăncilă despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan pentru funcția de președinte al organizației femeilor social-democrate.
 
Ea a mai spus că alegerile pentru conducerea organizației de femei a PSD vor avea loc ”probabil în ianuarie”, înaintea congresului partidului.
 
Comitetul Executiv s-a reunit, vineri, la sediul PSD, iar subiectele de discuție au vizat fixarea datei alegerilor pentru organizația de femei a partidului, precum și conferințele județene pentru alegerile din alte filiale social-democrate.
 
Viorica Dăncilă a devenit președinte interimar al organizației de femei PSD, după ce și-a dat demisia de la conducerea partidului, din cauza pierderii alegerilor prezidențiale. Pentru a deveni președinte cu atribuții depline al filialei este necesară organizarea unei conferințe de alegeri.
 
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-14 14:06:48
Citizen

Tanti, unde e primul discurs in limba engleza?

Alte articole din: Ultimele Stiri