Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban: Dacă ALDE se retrage de la guvernare, ar fi un moment bun pentru moţiunea de cenzură

Wednesday, 21 August 2019, 21:21 Sursă: REALITATEA.NET

Orban a vorbit despre depunerea moţiunii de cenzură, iar liderul liberalilor a spus că aşteaptă momentul potrivit pentru acest lucru.

"Noi urmărim evoluţia parlamentară şi am căutat să depunem moţiunile de cenzură în momentele în care exista o şansă să obţinem cele mai multe voturi posibile. PNL va depune moţiunea de cenzură în cel mai bun moment. Dacă ALDE se va retrage de la guvernare, ar fi un moment bun.

Cetăţenii români de origine maghiară care votează cu UDMR nu mai suportă ca partidul lor să stea lângă PSD. Vom vedea exact cum se aşează lucrurile după începerea sesiunii parlamentare. Am reuşit covocarea sesiunii extraordinare la Camera Deputaţilor în săptămâna 26-31 august", a zis Orban.

Ludovic Orban a făcut referire la şansele lui Klaus Iohannis de a fi reales ca şef al statului.

"Scorul candidaţilor la prezidenţiale depinde de foarte mulţi factori. Statura preşedintelui Iohannis, rezultate sale... numai că preşedintele are nevoie de o majoritate parlamentară şi de un Guvern pentru reaşezarea instuţiilor publice pe un drum normal. Preşedintele s-a confruntat cu cel mai puternic PSD din istorie. S-a luptat, a fost vârful de lance şi cel care a oprit asaltul asupra democraţiei, a fost cel care le-a administrat înfrângeri grave celor din PSD. Majoritatea românilor a înţeles foarte clar că preşedintele are un proiect de dezvoltare a ţării", a afirmat Orban.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ