Klaus Iohannis: Serviciile de informaţii trebuie să primească bani în plus

Tuesday, 26 November 2019, 13:39, Sursă: Realitatea.net

Klaus Iohannis a declarat marţi că serviciile de informaţii vor primi bani la rectificarea bugetară, altfel "nu pot continua să funcţioneze până la sfârşitul anului".

Adaugă părerea ta

Klaus Iohannis apără bugetele servicilor de informații. În proiectul de rectificare bugetară publicat azi de Guvernul Orban, SRI și SIE primesc bani în plus, deși Educația și Transporturile și alte ministere-cheie se văd cu banii tăiați.

Întrebat, la finalul unui eveniment care a avut loc la Palatul Cotroceni, dacă rectificarea bugetară presupune şi suplimentarea bugetelor SIE şi SRI, miercuri fiind convocat CSAT, Klaus Iohannis a confirmat că la şedinţă se va discuta despre acest lucru.

"Şi pentru a discuta aceste chestiuni (despre rectificare - n.r.). Este nevoie de un aviz din partea CSAT. Sunt rectificări nu semnificative, dar ele sunt necesare pentru a acoperi pur şi simplu necesarul pentru cheltuielile de personal, altfel nu pot continua funcţionarea până la sfârşitul anului. Şi aceste lucruri vor fi rezolvate rapid", a declarat Klaus Iohannis

Guvern nou, obiceiuri vechi. SRI și SIE primesc bani în plus la rectificare

Comentarii Existente
2019-11-26 14:45:15
Costel

Sigur că da bani în plus la Securitate nu la Educație 6% din PIB că Johanis este măcelar si nu profesor.

Alte articole din: ECONOMIE